KLÆR OG PRODUKTER

KLÆR OG PRODUKTER

I 1912 lagde vi vårt første MotorClothes® plagg som stolt bærer av Harley-Davidson®-navnet. Fra den aller første genseren til det aller nyeste beskyttende kjøreutstyret fra vår Core og Seasonal-utvalg, sørger vi for at du er beskyttet og ser bra ut uansett om du er på eller av sykkelen.

Harley-stilen

Core

Dette er vår klassiske kleskolleksjon - kjøreutstyr med holdning og selvtillit til å ta med ut på veien. Vi har skinntøy, kjøreutstyr, funksjonelt og uformelt yttertøy, sportsklær og tilbehør slik at du kan kle deg for fritid eller ordentlig kjøring.

Sesongbasert

Fire årstider, fire sesongmessige kolleksjoner. Akkurat som hver årstid har sitt eget utseende og følelse, så har våre kolleksjoner det samme. De sesongmessige kolleksjonene er stilige tilskudd til vårt kjøre- og moteutvalg. Vår limited edition design er bygget på klassisk amerikansk arv, og gjør at du kan skille deg ut fra mengden hele året. Og i likhet med årstidene, er de bare her for en kort tid, så gå ikke glipp av dem.

Finansiering av ny eller brukt motorsykkel

Kjøreklær

Uansett hva du skal, så har vi det utstyret som skal til for at du kommer deg dit. Utformet med deg i tankene, er vårt utvalg skreddersydd for sikkerhet, komfort og trygghet. Fra klassiske skinnjakker til hjelmer, briller og hansker, kan du tilpasse din stil og din sykkel.

Finn ut mer
Finansiering av ny eller brukt motorsykkel

Varer

Tilpass din stil med vårt store utvalg av tilbehør, fra belter og spenner til caps og skjerf. Som alt vi gjør, legemliggjør vårt tilbehør ånden av Harley-Davidson® og er laget av kun de beste materialene. Du kan også style ditt hjem med gaveartikler og samleobjekter, inkludert skilting, bartilbehør, krus og klokker.

Kom inn i butikken for å finne ut mer.
Finansiering av ny eller brukt motorsykkel