Harley-Davidson® Bergen
Heiane 6, 5131 Nyborg, Norway,

ADVENTURE TOURING

Motorsyklene som vises kan variere visuelt etter marked, og kan være forskjellig fra motorsyklene som produseres og leveres. Ta kontakt med din lokale forhandler hvis du ønsker å vite hva som er tilgjengelig i ditt marked.

2021 Pan America™ 1250

Pan America™ 1250-motorsykkelen er et tohjuls multiverktøy som er bygget for å vare, designet for å utforske og konstruert for opplevelser.

FÅ MER INFORMASJON

Bestill din i dag

Lanseres i juni 2021. Bli én av de første til å sette deg på en Harley-Davidson Pan America™ 1250.

Reserver nå

NYTT REVOLUTION® MAX DRIVVERK

Det neste kapittelet i hundreårslegenden V-Twins er skrevet. Revolution® Max har et væskekjølt drivverk med over 145 hestekrefter, rikelig med dreiemoment og et bølgende effektbånd som er fininnstilt for å gi maksimal kontroll.

ANNERLEDES AV DESIGN

Design og produksjonsavdelingene hos H-D har utviklet en visjon basert på nytteverdi, med røtter i ikonånden til de amerikanske off-road-kjøretøyene. Vi ser tendenser til at syklene blir mer og mer like, men Pan America skiller seg ut med den særpregede formen i ekte Harley-Davidson-stil.

Langdistansemotorsykkel Som Takler Allslags Terreng

Pan America™ er videreutviklet fra touring-arven til H-D og er utviklet for å opprettholde høy fart og gi god ytelse selv ved maksimal bagasje- og vektkapasitet. Pan America™ er en motorsykkel som er raffinert og intuitiv med høy kapasitet, og som forblir tro mot seg selv og gir deg selvtillit uansett hvor hardt du presser den.

DRIVVERK MED DOBBELT FORMÅL

Revolution® Max 1250 er en strukturell del av motorsykkelens chassis, noe som fjerner behovet for den tradisjonelle rammen. Fordelene med dette er at vekten reduseres betydelig og at håndteringen blir strammere. Du kan faktisk føle denne ytelsen, ettersom tyngdepunktet er lavt og chassiset svært stivt.

H-D® / MICHELIN® SCORCHER

Disse dekkene er montert på et 19-tommers hjulsett i støpt aluminium foran og et 17-tommers hjulsett bak. Dekkene ble utviklet som et samarbeidsprosjekt for å møte kravene til Adventure Touring både på vei og off-road. Alle aspektene – fra den indre oppbyggingen til den eksterne profilen og mønsteret – er analysert av Michelin for å gjøre ytelsen optimal.

VELG DIN KJØREMODUS

Vri på en bryter og velg mellom fem forhåndsprogrammerte moduser (Sport, Road, Rain, Off-Road og Off-Road Plus), eller opprett din egen modus slik at du kan svinge med en egendefinert kombinasjon av innstillinger for kraft, motorbrems, Cornering Enhanced Antilock Braking System (C-ABS) og Cornering Enhanced Traction Control System (C-TCS).

2021 Pan America™ 1250 Special

Pan America™ 1250 Special-motorsykkelen er det første tohjuls multiverktøyet vårt. Sykkelen er bygget for å vare, designet for å utforske og konstruert for opplevelser.

få mer informasjon

Bestill din i dag

Lanseres i juni 2021. Bli én av de første til å sette deg på en Harley-Davidson Pan America™ 1250.

RESERVER NÅ

EKSKLUSIVE FUNKSJONER

Det er en grunn til at vi har kalt den Special. 1250 Special er fullspekket med premium-funksjoner og designet for å konkurrere med de beste ADV-syklene i produktkategorien.

 • Halvautomatisk fjæring foran og bak med lastekontroll
 • Dekktrykk-overvåkning (TPMS)
 • Midtstilt støtte
 • Bremsepedal i flere stillinger
 • Brush Guard
 • Glideplate i aluminium
 • Daymaker® Signature justerbar frontlykt
 • Vindskjold til hendene
 • Oppvarmede håndtak
 • Demper på styret
 • Alternativ fra fabrikken: Justerbar setehøyde
 • Alternativ fra fabrikken: Eikefelger uten slange

JUSTERBAR SETEHØYDE

Den justerbare setehøyden har gjort sitt inntog på Pan America 1250 Special. Dette tilbys som et alternativ fra fabrikken og gir deg bedre selvtillit som du faktisk kan føle. Setehøyden senkes når du stopper, og de konstante og optimale innstillingene på støtdemperne opprettholdes når du kjører ved å tilpasse startvekten til trykket fra veien.

EIKEFELGER I RUSTFRITT STÅL

Eikene i rustfritt stål tilbys som et alternativ fra fabrikken og monteres gjennom aluminiumsfelgen på utsiden av dekkstammen. Dette designet er utviklet for et slangeløst dekk, noe som fjerner vekten fra innerslangen og lar deg reparere eikene. Hvis eikene løsner eller brekker, kan du skifte dem ut eller reparere dem uten å ta av hjulet eller fjerne dekket fra hjulet.

ADVANCED DAYMAKER® JUSTERBAR FRONTLYKT

Dette systemet bruker ABS IMU-teknologi for å avgjøre nedbrekksvinkelen til motorsykkelen og gir ekstra lys på sidene av veien. Dette opplyser steder som en vanlig LED-frontlykt uten denne teknologien ikke lyser opp.

HALVAUTOMATISKE STØTDEMPERE

Dette systemet registrerer stillingen til støtdemperne, hastigheten til kjøretøyet, vertikal akselerasjon, nedbrekksvinkelen, gassen, bremsingen og den valgte kjøremodusen for å opprettholde den komforten du liker. Hver kjøremodus har fem forhåndsprogrammerte profiler: Sport, Road, Rain, Off-Road og Off-Road Plus.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK