Siste nytt

​HARLEY-DAVIDSON RULLER UT KRAFTIGE NYE TOURING-MOTORSYKLER

23 august 2016

​HARLEY-DAVIDSON RULLER UT KRAFTIGE NYE TOURING-MOTORSYKLER

HARLEY-DAVIDSON RULLER UT KRAFTIGE NYE TOURING-MOTORSYKLER

H-D avdekker Milwaukee-Eight, den 9. Big Twin-motoren og ny fjæring for 2017-modellene

MILWAUKEE (23. august 23 2016) – Mer kraft. Mer komfort. Bedre kontroll. I dag har Harley-Davidson omdefinert touring ved å avdekke den spiltter nye motoren Milwaukee-Eight™, den niende Big Twin i sin historie, pluss helt nye fremre og bakre dempere til 2017 Touring-modellutvalget.

“Dette er de kraftigste, mest responsive og mest komfortable Touring-motorsyklene Harley-Davidson noen gang har lansert,” sier Scott Miller, Vice-President of Styling and Product Development Strategy. “Det umiskjennelige utseendet, lyden og følelsen av Harley-Davidson Touring-motorsykler når nye høyder med de forbedringene vi har gjort i år. Du virkelig MÅ ta en kjøretur for å føle det – så vi inviterer alle motorsyklister å ta turen til den lokale forhandleren for å teste syklene".”

Ny Milwaukee-Eight motor

Den nye Milwaukee-Eight motoren, den niende Big Twin-motoren i selskapets historie er designet fra grunnen av og kombinerer det klassiske utseendet, lyden og følelsen av Harley-Davidson Big Twin-motorer med forbedringer i alle aspekter av motorytelse.

“Milwaukee-Eight motoren tar med seg arven fra Harley-Davidson Big Twins inn i fremtiden,” sier Chief Powertrain Engineer Alex Bozmoski. “Vi har utviklet en helt ny motor med respekt for de grunnleggende karakteristikkene til Big Twin-motoren. Alle aspekter av ytelse, holdbarhet og styling er forbedret som et direkte svar på tilbakemeldinger fra Harley-Davidson kunder over hele verden.”

Uten å ofre den klassiske 45-graders V-Twin sylindervinkelen, produserer Milwaukee-Eight motoren opp til 11 prosent mer dreiemoment enn tidligere årsmodeller og har fire-ventilers topplokk som gir 50 prosent mer luftgjennomstrømning. Milwaukee-Eight motoren er avbalansert for å fjerne 75 prosent av primær vibrasjon på tomgang uten å ofre den klassiske følelsen av en Harley® V-Twin og den oppfører seg meget jevnt i motorveihastigheter. En ny strategi for varmestyring av alle Milwaukee-Eight motorer forbedrer fører- og passasjerkomfort. På tross av den økte kraften, leverer Milwaukee-Eight motoren bedre drivstofføkonomi sammenlignet med tidligere motorsykkelmodeller.

Milwaukee-Eight motorer tilbys med 2 ulike kubikker: Milwaukee-Eight 107 (107 CID/1745cc) og Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 107 (107 CID/1745cc) for standard motorsykkelmodeller og Twin-Cooled ™ Milwaukee-Eight 114 (114 CID / 1870cc) for Harley-Davidson ® Custom Vehicle Operations (CVO)™ motorsykkelmodeller.

Ny fjæring for Touring-modeller

Splitter nye deler til fjæringen både foran og bak forbedrer komforten, kontrollen og ytelsen av alle 2017 Harley-Davidson® Touring-motorsyklene. Ny emulosjonsteknologi i de bakre demperne gir 15 til 30 prosent mer forspenning enn tidligere standard Touring-dempere og du styrer forspenningen hydraulisk med en enkel bryter.

“Forspenningen kan nå justeres for å tilpasse vekten av fører, passasjer og utstyr uten verktøy eller en luftpumpe,” sier Paul James, Harley-Davidson Director of Motorcycle Product Planning. “Så snart du har justert forspenningen vil den ikke svekkes eller måtte justeres ytterligere.”

De fremre demperne kan skilte med nye Showa® SDBV™ fjæringsteknologi som leverer dempingsytelse fra en racing-style patron-gaffel med lineær dempe-karakteristikk og redusert vekt.

Screamin’ Eagle® Performance

Harley-Davidson Screamin’ Eagle® Performance tilbyr nå nye ECE-sertifiserte produkter for Touring-modeller, inkludert Street Cannon Slip-On Mufflers og Heavy Breather Performance, Ventilator og High-Flow Luftrensere. I tillegg vil de nye kittene til Screamin’ Eagle® Milwaukee-Eight™ Stage I, II, III og IV får motorsykkelførere i kompatible land muligheten til oppgradere ytelsen til sine sykler slik at de passer deres kjørestil; fra høyere effekt for raskere forbikjøring til en total motoroppgradering for å oppnå maksimal ytelse (produktsamsvar varierer fra marked til marked).

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO) modeller kombinerer prestisje og ytelse i 3 limited-edition factory-custom motorsykler for 2017.

• 2017 CVO™ Limited-modellen er forbedret av den raffinerte ytelsen fra den nye motoren Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 og de gode kjøreegenskapene som oppnås med den nye fjæringen. Det som også er nytt for 2017 er Contrast Chrome Slicer-hjul og et nytt sete utformet for bedre kjørekomfort. CVO Limited-modellene kan også skilte med ny custom-lakk i 4 nye fargekombinasjoner.

• 2017 CVO™ Street Glide® motorsykkelen kombinerer kraften av den nye Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 motoren og den raffinerte kjøreopplevelsen og håndteringen som oppnås med den nye fjæringen i tillegg til en 600-watt Boom med 4 høyttalere! Et audiosystem som gir deg state-of-the-art lydopplevelse. Nytt for 2017 er også elektriske låser for salveskene og gaffelen kontrollert av en enkel trådløs sikkerhets- og låsenøkkel i tillegg til et nydesignet setetrekk. CVO Street Glide er tilgjengelig i 4 nye fargekombinasjoner for 2017.

• 2017 CVO™ Pro Street Breakout® motorsykkelen kombinerer ytelse av høy intensitet med et langt, muskulært utseendet og en holdning hentet fra drag-racing. Med banebrytende utførelser og teksturer gir CVO Pro Street Breakout-sykkelen et mørkere utseendet til CVO-modellene. CVO Pro Street Breakout drives av Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ luftavkjølte V-Twin-motoren. De 3 valgene for finish inkluderer den nye Starfire Black/Scorched Apple kombinasjonen.

Powerful Cruiser modellutvalg

Med High Output Twin Cam 103™ som standard for alle 2017 Softail® modeller og S Series-cruisere med Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ motoren, fortsetter Harley-Davidson å tilby de kraftigste cruiserne noen sinne.

Hvis du virkelig har lyst til oppleve transformasjonen av 2017 Harley-Davidson modellene, gå tilwww.h-d.com/discovermore for å avtale prøvekjøring.

Om Harley-Davidson Motor Company

Harley-Davidson Motor Company har siden 1903 fått drømmer om frihet til å gå i oppfyllelse, med cruiser-, touring- og custom-motorsykler, kjøreopplevelser og -arrangementer samt et komplett utvalg av Harley-Davidson-motorsykkeldeler, tilbehør, generelle varer, utstyr og klær. For mer informasjon, gå til www.h-d.com.

Tilbake til forrige side